Eftersom Tux och jag var minst dåliga under NM så får vi chansen att åka till Crufts och tävla. Den chansen har vi tänkt att ta 🙂 ! Jag har velat åka till Crufts för att kika i flera år och tävla själv är ännu bättre. Dessutom är det bra träning för mig som tycker det är rätt jobbigt att tävla i större sammanhang. Jag skall samåka med Peter Crone från Danmark, det blir en snabb visit då vi åker på torsdagen och hem på söndagen. Vi tävlar på lördagen. Fick den preliminära deltagarlistan för den internationella tävlingen:

 1. Belgien Theo Uten
 2. Tjeckien Radovan Liska
 3. Isle of Man Debbie Martin
 4. Nya Zeeland Karen McCarthy
 5. Nordirland Kirsty Jess
 6. Polen Magdalena Ziolkowska
 7. Portugal Sergio Sousa
 8. Irland Sheila Maher
 9. Skottland Peter Dall
 10. Sydafrika Daniel Gee
 11. Schweitz Kathrin Tasker
 12. USA Ann Braue
 13. Wales Mark Douglas
 14. England Lucy Osborne
 15. Nederländerna, Roy Fonteijn
 16. Danmark Peter Crone
 17. Sverige Mette Björne
 18. Frankrike ??
 19. Spanien Edward Giralt
 20. Finland Niina-Liina Linna

Det skall verkligen bli spännande att besöka Crufts, shoppa lite hoppas jag och sen ha skoj med Tux. Någon form kan man knappt prata om då vi inte har tävlat, kan bara träna en gång i veckan och har inte sprungit några banor än. Jag var faktiskt ned till klubben för att se om det kanske gick att träna lite på kontaktfältshindren, man vet liksom aldrig i blåsskåne (fläckvis är det mindre snö). Tyvärr var det rätt rejält med drivor bland agilityhindren så det fick vara, det blev ett pass lydnad istället.

IMG_0152

10 svar

 1. Varning utfärdas till de engelska kommentatorerna: Tux alias Loud and Proud kommer!!

  Ser fram emot att höra deras kommentarer. Kanske något i stil med “What an awful lot of noise” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.