AllaHundraser.com vad är det för sida egentligen? Vet inte om jag skall  skratta eller gråta, hoppas ingen tar sidan på allvar. Detta är vad jag hittade om Kelpie. Svart Terrier stod listad som barnvänlig hund :s . På Svart Terrier klubbens hemsida står det att de är skarpa och misstänksamma mot främmlingar, låter ju väldigt lämpligt som barnhundar. Ja, gud vilken märklig sida, varför lägger man ned pengar mm på sådan sida där allt är fel?

.

6 svar

 1. Ja, det är en otroligt konstig sida. Och ingen avsändare finns nånstans.

  Allt verkar vara “maskinöversatt” och till en märkligt blandning av svenska och norska.

  Tittar man på tax står det bland annat:

  “Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.”

  “Dachshund är en små ras. Män är så hög som 36 til 46 centimeter høy. Honor är så hög som 36 til 46 centimeter høy. Män är så tung som 4 til 9 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 4 til 9 kg hos vuxna hundar.”

  Tjena. Jag skulle vilja se hur en sån tax ser ut.

 2. Tycker det verkar vara seriös sida med full koll.

  “Pumi är en enastående gjeterhund.”

  Haha

  Denna mening är också fin “Mer fakta om hunden: Hunden är typiskt inte knepig å upptäcka hund på marknaden.” Que?

 3. HAHAAA!
  Läste om BC på sidan…. Dagens garv! Och vad är det skrivet på för “språk” egentligen? Men det äör ju bra att veta att bc är mycket bra för oerfarna hundägare, skäller mycket o högt och är skarpa rovdjur! ;))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.