och flygande ekorretekniken på A:et. 🙂

22 svar

 1. Häftigt!
  Undrar om den är lärd att hoppa över “övergångarna” på balansen, eller om den bara skapat sig den tekniken för att det går så fort. Har sett någonstans hur man lär in det på A:t och har funderat på om det skulle gå att få till även med balansen. Tål att tänkas på till nästa jycke… ;o)

 2. På balansen vet jag inte men har sett att flera hundar med springande får den tekniken. Men nocken på A:et finns det ju en del som har en speed bump över för att få ett hopp. Jag kan tycka att det är lite vanskligt för att hoppa tar egentligen längre tid än att springa men det kan säkert vara effektivt för att få längre språng över nocken. Det skulle jag vilja ha vilket fall. Jag tänker om att om den tar ett långt galoppsprång över nocken så kommer andra språnget automatiskt hamna på kontaktfältet, kanske :).

 3. Jag tror att hundarna automatiskt hoppar över nockar och övergångar när de springer i full fart. Det trodde jag faktiskt att alla snabba hundar gjorde. Det måste ju vara svårt att träffa dem i full fart liksom. Eller, har jag missat något?

 4. Det jag fastnade för var nog att det ser ut som hunder hoppar/sträcker ut språnget mer över övergångarna än på övriga balansen i slowmotionsekvensen, fast den nog inte skulle hamna “mitt på” utan det. Kanske är det bara en synvilla, hur som så är det en häftig hund!

 5. Det är väl helt enkelt svårt att accelerera så som många hundar med springande kontaktfält gör för de som inte har springande. Tror inte alla snabba hundar gör så.

 6. Heftig fart på dyret!:p
  Jeg ville likt å se den på tekniske baner/trangere baner og full hopphøyde – hvordan vil det se ut?

 7. Jo, jag tror jag messade med någon att det kanske är lite orättvist att jämföra med Skandinaviska hundar för vi har i princip aldrig så otekniska banor. Hunden är från USA och var bara dryga året här, därav höjden på hindren tror jag.

 8. Förutom farten så gillar jag att den är så väl balanserad på balansen. Jag upplever att en del hundar med springande kontaktfält (ja även andra 🙂 ) blir lite framtunga.

 9. Eva; jag undrade också över 2+2 helt plötsligt men insåg sen att det var gungan, kan det vara den du sett också? ca 1 minut in i filmen.

 10. kul å se ;o)
  fantastiske kontaktfelt.

  og jeg ville også likt å se hunden på large-høyder, klass 3 baner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.