9 svar

 1. För mig är det HELT ofattbart att man inte föreslår att det ska vara obligatoriskt med delbara däck i regelrevideringsförslaget. Det man ser på denna film är ju inte en engångsföreteelse tyvärr. Jag har sett det mer än en gång med egna ögon. Usch och fy.

  Man får hoppas att fler klubbar köper delbara däck även fast det inte står i reglerna.

 2. Det där var bland det otäckaste jag sett i agilityväg, ska definitivt verka för att min klubb köper in ett delbart nu när vi skaffar nya hinder!

 3. Shit så läskigt! Har tack och lov varit förskonat att se sådant i verkligheten. Tror vår klubb har köpt in ett delbart, frågan är om det inte borde var två eller tre…

 4. Åsa: Nu blev jag lite nyfiken. Du skriver ett frågetecken efter din mening? Tolkar det som att du inte är riktigt säker.

  Finns det någon från Norge som vet mer om det och kan komma med lite fakta?

  Bevisligen har hundar skadat sig i icke-delbara däck, varför är inte det förbjudet också i så fall?

 5. Jeg er ganske norsk og jeg har aldri hørt om noen hund som har skadet seg på del-bart hjul. Tror ikke det stemmer siden det ikke brukes del-bare hjul i Norge, jeg har ihvertfall aldri sett det i konkurranse.
  Som dommer har jeg sett tilsvarende hendelser flere ganger. Jeg har også opplevd det med egen hund på trening. Men ikke nå lengre, for vi har anskaffet delbart hjul.
  Og for meg er det enkelt, om du bryr deg om din hund så kjøper man delbar hjul. For en skadet hund er vel en for mye, eller hva…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.