Det kanske blir Tux-valpar framåt sensommaren 🙂 . Jeanette som har DeepEyes Kennel frågade för någon vecka sedan om jag var intresserad av låta Tux para hennes tik Talli. Talli är verkligen väldigt väldigt fin (har inte frågat Tux om saken men han tycker att ALLA tjejer är snygga så jag tror han håller med 😉 ) . Jag tror det kan bli en riktigt rolig kombination. Det är mycket som skall klaffa när det gäller löp med mera så man skall väl inte ropa hej förrän det har blivit valpar men jag har hur som helst ändrat valpplanerna 🙂 . Blir det en liten hane från denna kombinationen så hoppas jag att en kan bli malmöpåg.

lövtux

CIMG0035

CIMG0042

IMG_8400

12 svar

  1. Oja! Han var så liten, söt och cool! Av någon anledning hade han för sig att han skulle leka under sängen eller under något..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.