De är helt otroligt söta i massor av olika färger och SUPERsvåra att fota. Kände mig utan tvekan som Kalle Anka på julafton. De kunde liksom hänga i luften helt stilla och innan man hade blinkat så var de gone. Det finns massor av olika sorter, detta är enbart en bråkdel. Ibland tänkte man att den där sorten har jag säkert redan på bild och så föll ljuset lite lite annorlunda och så såg man att den hade helt andra färger. Luriga men häftiga små fåglar.

IMG_9341

IMG_0018

IMG_9457

IMG_9498

IMG_0010

IMG_9470

3 svar

  1. Var är den svarta sorten då? Det finns faktiskt 57 olika hummingbirds i Costa Rica, tror jag det var…

  2. Fantastiska foton!!!
    Så tråkigt för dig med Wii, ändå så hoppas jag på att du skaffar dig en kelpie igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.