Ja, det är väl typ det enda man kan vara säker på, att det inte blir som man tänkt sig. Wii fick en anmärkning vid ögonlysningen (Evas blogg) och när jag fick reda på det så tänkte jag först att det kan inte vara så farligt. Det är bara att läsa på och få en uppfattning om prognosen. Tyvärr visade det sig att det är riktigt svårt att få information och därför väldigt svårt att ha en uppfattning om prognos. Jag har verkligen velat fram och tillbaka de senaste dagarna. Det som faktiskt fick avgöra mitt beslut var det simpla faktum att jag vet att oavsett vad som händer i framtiden med Wii så kommer det defekten vara ett problem för mig. Jag kommer gå och fundera, oroa mig och analysera allt som händer med Wii för att ha koll på om han har något problem med synen.  Det är inget beslut där man känner sig lättad utan det var mer ett beslut som var tvunget att tas. Trist är det hur som haver.

Om någon undrar så har jag ingen plan B, jag har inte ens haft en tanke på att något skulle kunna gå ‘fel’ på vet. besiktningen. Men jag sitter ju inte sjön så det är ingen panik direkt.

4 svar

  1. Usch vad trist, Mette! 🙁

    Du som verkligen hade glatt dig åt lilla Wii! Men jag förstår verkligen ditt beslut, för det är som du säger ändå något som man alltid kommer gå och oroa sig över och funderar på.

  2. Fruktansvärt tråkigt med lille valpisen! 🙁

    Grattis till placeringen, duktigt jobbat! 🙂

  3. Fy vad trist med valpen! Vet precis, var likadant när jag skulle köpa Erik… men sen löste ju sig allt ändå till det bästa och jag fick bästa Erik! Så det löser sig nog till något bra för dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.