Öppnade med ett hopplopp som kändes riktigt bra fram till någonstans i senare delen där det var en threadle in i omvänd tunnelingång. Jag trodde att jag var riktigt långt före Tux och började vända mig om för att se vart han var och förbereda mig för threadlen. När jag vrider på huvudet ser jag bara något svart fara benen i full fart mot fel tunnelingång. På något sätt fick han stopp på sig själv typ 2 mm innan tunnelingången och slirade runt som bara den för att ta sig in i rätt ingång. Taskig handling, snäll hund och massor av tid förlorad då han åkte kana på mattan och som om det inte var nog tror jag han fastnade/trillade inne i tunneln för han kom nästan gående ut och det tog lång tid. Av någon anledning var det många som hade fel så trots vår sunkiga tid blev vi 5:a, mycket förvånande men bara att tacka och ta emot. 🙂

I agilityloppet diskade vi oss tidigt. Jag var lite stressad över att vi skulle iväg och välja valp och desstuom tänkte jag mkt på att träna på kontaktfält samt att jag äntligen skulle få chansen att testa mitt verbala flickkommando på tävling. Det har inte hänt innan. Flickkommandot gick bra, Tux blev lite förvånad men fattade direkt vart han skulle. Hoppas jag får fler chanser att kunna testa det i mer svåra lägen. A:et och vippens kontaktfält satt kanon. Sen satsade jag rejält på balansen och till min stora förvåning så hoppade Tux 😯 , först blev jag både förvånad och orolig men sen kom jag fram till att orsaken var det att jag satsade mycket mer än vad jag normalt gör. Jag tänker ofta att jag är alldeles för stereotyp när det gäller kontaktfält på tävling, förutsägbar och nu gjorde jag något utöver det vanliga. Det blir projekt 2010…

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.