mialaamanenhopp3

Ja, det var kvällens övning med betoning på övning :). Vet inte om vi blev något klokare men motion fick vi vilket fall. Mia Laamanen, vad tänkte arrangörerna på i Stockholm egentligen (gah)? 😉

7 svar

  1. Wow! Den ser ju sjukt kul ut, i alla fall så länge man inte ska försöka placera sig……. Måste nog byggas upp i Närke någon gång.

  2. Herregud. Den av Mia Laamanens hoppbanor som vi tränade på i ridhuset ikväll var iallafall rimlig, även om den också var uppbyggd med fyra långa springsträckor där man var tvungen att vara med i “hörnen”. Men den här ser ju fullkomligt omöjlig ut.

  3. Vi tänkte att det är kul med favorit i repris 🙂 Men när jag ser det där är jag lite glad att jag ska tävlingsleda och inte tävla 😉

  4. Som vanligt så förstår jag inte dig Mija. Vad är humor, att folk diskar sig? 🙁 Fattar inte riktigt vad som är roligt, utmanande, svårt, bra banor osv förstår jag.

  5. Hittade till din härliga blogg och den lär jag fortsätta läsa, är sugen på att gå en agilitykurs med våran lilla till våren. Ha det gott!
    /Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.