IMG_8978

IMG_8981

Soluppgång, äntligen en dag med sooooool! 🙂

IMG_8986Tux har hittat en golfboll som han biter sönder (med tillåtelse från mig).

hallen

Här är min agilityhall då, det är en väl bevarad hemlighet 😉 . Den har även en liten, liten gäststuga som ni ser där bredvid. Okej, det är ingen agilityhall men det kunde ha varit, jag vet faktikst inte vad det är. Dammen bredvid är vilketfall hundarns plaskdamm 🙂 .

När jag står där och fotograferar min agilityhall så dyker det helt plötsligt upp en nakenbadare på Kvarnby riviera! 😯 Det är liten, liten sandstrand och så har de bastu i den lilla stugan bredvid bryggan 🙂 . Jag kanske skulle söka jobb som paparazzi?

nakenbaddaren

Vi har ytterligare en riviera i Kvarnby, den har ingen bastu utan man får nöja sig med en parkbänk. Det händer att Kvarnbyligisterna håller till här på kvällarna och tar sig ett dopp, fast för det mesta håller ligisterna till i den lokala rondellen….that’s where the action is in Kvarnby.

IMG_8994

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.