Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

6 svar

 1. Härligt att läsa! Det verkar verkligen funka jättebra för dig med coach Vappu. Det märks att du verkligen börjar komma åt problemen och hitta bra lösningar. 🙂

  Skulle också behöva en coach, fast till skollivet istället. Någon som känner en dyslektiskt veterinär som hade det sjukt jobbigt på utbildningen som ändå blev en toppenveterinär i slutändan? 😉

  Fotografera mera, toppenidé! 🙂

 2. Vad intressant!

  Jag har åxå jobbat med att “kicking Gudrun out” även om det i mitt fall inte handlar om just henne (fast jag har slutat läsa hennes blogg). För mig har det fungerat bra, jag har faktiskt nästan blivit vän med en av dem som jag kickade ut, för att jag slutade reta mig på personen i den jobbiga situationen och plötsligt såg andra kvaliteter hos denne…

  Och inte heller jag läser startlistorna för att kolla vilka som är där. Kan jag kolla startnumret hemma använder jag Ctrl-F och letar upp mig direkt, måste jag kolla på plats söker jag efter min ras och försöker låta bli att titta på namnet på de andra som är där. Fungerar iaf hyfast så länge man inte kör sheltie/BC 🙂

  Härligt att kunna ha tanke-Peder som förebild. Själv använder jag Åsa Söderman, jag vet faktiskt inte om hon i verkligeheten HAR alla de egenskaper jag gett henne, men det fungerar ändå 🙂

 3. Vad härligt att du hittat verktyg att jobba med! Fortsätt så…!

  (TACK Åsa för dina FINA ord, jag blir rörd!)

 4. Just Gudruns blogg har jag aldrig “läst” men när hon går åt mig brukar jag få veta det och be någon om en sammanfattning för att jag ska kunna ta ställning till om det är något jag vill bemöta eller inte. Jag är nog rätt bra på att skita i saker, så länge det drabbar mig. Värre när det drabbar andra.

  Hursom tackar jag ödmjukast för inblicken och tycker ditt samarbete med Vappu verkar ytterst häftigt! =)

 5. Vad positiv och tänkvärd läsning om tävlingstankar! Tack för att du delar med dig!
  Så det blev en bc iaf! 😉 Vad spännande med valp, är de födda än eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.