Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

5 svar

  1. Jag känner ju till att du känner som du gör, men jag tycker det är så synd. Jag tycker du är så j-kla kompetent på massa områden. Du får ju så himla mycket gjort. Förutom agilityn (det är inte alla som får med en hund i landslaget) så är det så mycket annat. Du har ju även lydnaden, allt som du fixar och donar på klubben (vilket är extremt mycket!), alla kurserna du håller, kursdeltagare som VERKLIGEN visar sin uppskattning (tänker speciellt på lydnadskursen du höll), alla fina foto du tar, allt bra du skriver, och privat har du kitet; “volvo, villa, vovve” (volvo/renault different name same shit).

    Jag förstår att din känsla sitter djupt och jag hoppas verkligen att Vappu kan få dig att inse hur j-kla bra du är egentligen. Ska bli spännade att höra hur det utvecklas.

  2. Otroligt bra beslut, Mette!

    Hoppas det kommer ge dig stärkt självkänsla, för den looser-känslan du går omkring med är verkligen obefogad. Du är en förebild inom hundvärlden (och säkert privat också).

  3. Att du tagit tag i det är ju en styrka i sig och genom att ta tag i något visar ju på att du faktiskt någonstans tror på er och er kapacitet! Jag håller så klart med ovanstående inlägg och tror att du kommer att få en stärkt känsla av självförmåga! Empowerment!

  4. Kan inte mer än på avstånd via bloggen hejja på dig! Instämer med övriga och jag hoppas att Vappu kan hjälpa dig att hitta bra verktyg för dig själv och att din känsla vänder mot det postivita hållet. Jag har alltid trott på er/ dig som både hundtränare och tävlingsförare- ni är ett fördedomme !! Glöm inte det och du har visat flera gånger att du platsar i ELITEN !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.