Usch, tycker att lill-loppan har tappat ytterligare nu under hösten. När jag har tränat i denna vecka så tycker jag att det har varit svårare än vanligt för honom att hoppa. Alltså inte så att han har ont utan att spänsten tryter. Hans taskiga hoppteknik kräver ju en hel del hoppspänst. Det är tråkigt för han tycker ju att det är så roligt att vara med att springa och tävla.

IMG_5644

Jag är inte mycket bättre själv, kan inte sitta idag för jag sträckte något i ryggen igår när vi flyttade A:et. Men det är väl av mer övergående art.

Jag har tränat en hel i denna vecka, både agility och lydnad men det är så grymt mycket på jobbet och en massa annat pyssel som gör att det är svårt att hinna med att blogga. Är vilket fall redo för nästa säsong, jag fick mitt nya orangea tält i veckan så nu har jag återigen tak över huvudet. Köpte dessutom en extra led till ett tält på klubben som pajade förra tävlingen. Väldigt smidigt att man för en billig slant (i förhållande till vad tältet kostar) kan byta leder. (Hansegården)

3 svar

  1. Hej!
    Tränar du inte hoppteknik? Min lillkille hade usel teknik men jag märkte skillnade redan efter tre-fyra pass, så det vill jag verkligen rekommendera! Kollade på Susan Salos filmer och körde likadant.

  2. Ozzy är 9,5 år så det är nog rätt kört för honom. Har dessutom kört massor av hoppteknik med honom. Han har taskig avståndsbedömning och det är inte helt lätt att påverka.

  3. Åh, har du införskaffat ett sådant orange tält, pappa trånar efter dem så jag misstänker att vi kommer ha ett likadant hem till våren… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.