Lite spännande att nästa års VM skall hållas i ridhus! Jag känner att helt plöstligt så kommer de svenska landslagskläderna till sin rätt 🙂 . Kanske det kan bli omvända förhållanden till i år, svenskarna är normal tempererade 😉 och alla andra fryser (i år svettades svensktruppen halvt ihjäl).

Däremot är jag lite nyfiken om C-Ag tänker om gällande uttagningarna, det borde bli mycket enklare och billigare att hitta ett bra ridhus mitt sommaren än en inomhushall? Jag har av någon anledning fått en inre vision om att alla landslagskanditater kommer få åka till Rättvik mitt i sommaren…

5 svar

  1. Jag har inte bestämt mig om jag skall söka, den stunden den sorgen. Finns många andra roliga tävlingar man kan åka till!

  2. Rättvik hoppas jag att det INTE blir, kommer iof troligen inte delta, men ljudnivän är hemsk, sen är underlaget nå´t sand/torv/spån blandat med flistyg. Knappast nå´t som dyker upp på VM.

    Frågan är om hundarna störs av läktar högt upp på flera sidor? oftast är det bara på en sida här. Jag räknar med att det blir på en större anläggning när det blir VM.

    Hoppas på att du och Tux deltar då!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.