Hörde på radion att Fransk hjärtmask är funnen i norra Skåne. En räv med denna parasit har oducerats av SVA. Kanske att tänka på vid nästa avmaskning, att man kanske använder Milbemax.

Läste i Råd och Rön som citerade New England Journal of Medicine gällande en studie av olika kända bantningsmetoder. I studien konstaterade man att samtliga metoder var lika framgångsrika på lång sikt men att på kort sikt var metoder med färre kolhydrater mer framgångsrika. Viktigaste faktorn var ändå hur aktiva/involverade personerna var i själva dieten/metoden.

Vidare kan man läsa i Råd och Rön om sådana här toalettblock, ni vet sådana där som hänger på toan och skall rengöra och lukta ‘gott’. Precis som man kunde misstänka är det några riktiga miljöbovar. Flera av dom innehåller tensider som är farliga för vattenlevande djur och som anrikas, dvs även farliga för oss i förlängningen. Dessutom är förstås dessa doftämnen bara en massa kemikalier. Helt enkelt en jävligt onödig produkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.