Tänkte att det kunde vara kul med någon liten minnessak (bäst att skaffa det innan eventuell besvikelse 😉 ), ville ha något smycke som jag skulle kunna hänga på Tuxens halsband. Men alla smycken jag hittade var så förbaskat dyra och det kändes sisådär på ett hundhalsband. Till slut hittade jag dock ett till rimligt pris, som tillsvidare får hänga runt min hals men så fort jag hittar en nyckelring skall det få hänga på Tux halsband. Det står Tux Agility VM 2009 på de olika sidorna 🙂 . Piffigt!

IMG_7701

19 svar

  1. Vilket jättefint lopp- såå himla synd på rivningen i agilityklassen- satt på jobbet o kikade via datorn !!
    You rock Mette !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.