har jag gjort 🙂 och på samma ort har jag oxå tävlat agility i helvetes väder (regn på tvären, längden och bredden).

Vi öppnade med Loppan i agility, minns inte riktigt vad som hände men något hände vilket fall så vi var inte nollade. 🙂 Sedan skulle Tux entra hoppbanan, vi nollade men Tux var lite överallt i banan och vi fick två riktigt kassa svängar. Ville skylla på Tux först men tror kanske att det berodde på att jag blev stillastående i ett boxhörn och sen fortsatte jag med att vara passiv i en sväng efter det. It takes two to tango så kanske vi bägge får ta ansvar för det där. Vi slutade tvåa vilket fall! 🙂

Sen körde jag agility med Tux och här gjorde vi ett bra lopp, jag är nöjd. Jag hade bra kontroll över kontaktfälten, vägarna blev okej. Det var några vägar som kunde ha blivit lite bättre och jag hade inte behövt hojta så mkt på slutet. Vi nollade vilket fall, jag hade ingen koll på tid eller placering. När det var prisutdelning så blev jag inkallad på nionde plats och det kändes lite snopet (helt klart deja-vu från en tävling i Danmark i somras) men tänkte att jag kanske hade en femma som jag inte upptäckt. Efter prisutdelningen och lite luskande så visade det sig att dom hade skrivit fel tid på Tux, lagt till 10 sekunder bara 🙂 . Så istället för nionde plats hamnade vi på första plats, typiskt att det skall hända mig som verkligen inte gillar att strula med sådant.  Tycker det enbart är genant och jobbigt. Hade inte varit för att jag visste att jag hade en tom ruta i årets agilityhundslista så hade jag mkt väl kunnat strunta i det, men det är kul att ha alla rutor fyllda. Det har varit ett litet mål så nu stod jag på mig. De hade skrivit korrekt tid i skrivarlistorna, datorskötaren hade nog bara halkat lite på tangenterna..

Fast det allra jobbigaste med Lund var att kafeterian stängde typ innan klass 3 på eftermiddagen. Jag behövde mat efter att ha banvandrat för Tux och Ozzy i typ 20 min, att sen springa 4 lopp och göra ytterligare två banvandringar gjorde mig smått desperat 😀 .

I fredags blev Tux och hans syskon 6 år gamla

IMG_9457


5 svar

  1. Ha ha, ja det såg lite ovant ut att Tux hade 2, nåt i tidsfel! 😉 Vad bra att de hade skrivna domarprotokoll så det gick att rätta till. 🙂 Stort grattis igen!

  2. Hej Mette!
    Ja det var ju en snöplig felräkning på 10 sekunder! Tur att det ordnade upp sig i alla fall så grattis till sergern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.