Vi var i Danmark och tävlade igår, en trevlig tävling! Tux och jag vann ag 3 och hopp öppen. Fick därmed vårt andra danska agilitycert, tyvärr sket dig sig i hopp 3 så han blev inte hoppchampion denna gången heller 🙂 . Vi lär få åka till Danmark några fler gånger och det är inte helt fel faktiskt 😀 . Ozzy var oxå duktig, nollade båda sina två starter och blev 3:a och 2:a. Det var jordens grymmaste prisbord, man fick så mycket saker så det blev riktigt pinsamt efter ett tag. Men det var bra saker, det mesta vilketfall, hundtugg i massor. Poppis bland grabbarna grus var det vilket fall. Det var riktigt bra banor, snabba men luriga linjer. Kul!

IMG_8698

IMG_8713

15 svar

  1. Tillykke – ihh sku jeg ha’ vidst så var jeg taget op for at se jer 😉 super godt gået.. håber jeres stime fortsætter her det næste stykke tid … *hip hip hurra*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.