hackebergaslingan

Ja, det blev långpromenad idag. Vi tog oss ut till Häckeberga och sedan gick vi de 25 km plus någon km till eftersom jag glömde att titta efter de orangea prickarna på slutet och hamnade i Genarp. Det känns vilket fall i fötterna nu och hundarna verkar avrastade de oxå. Det är en rätt bra slinga, den består av två slingor från Skåneleden. Det är rätt varierad terräng, mest går man på skogsvägar i skogen, någon sträcka längs med grusväg, en kort sträcka på en asfalterad väg och så en hel del på skogs/ängsstigar. En del av slingan är ganska kuperad, framförallt är backarna rätt långa men kanske inte så branta. Hundarna gick lösa i stortsätt hela tiden och det gick fint. Tack och lov hade jag dom kopplade när hela flocken hjort skulle passera precis framför näsan på oss. Mina hundar är väl rätt lätta att gå med så där i skog och mark men när de springer precis framför näsan så vill nog båda gärna hänga på en bit efter, spännande ju. Det är väldigt mycket hjortar i området så med mer jaktbenägna hundar skall man nog göra markägaren till viljes 😉 .

IMG_8532

IMG_8522

IMG_8525

IMG_8551

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.