För ett par år sedan snubblade jag över en debutbok i deckargenren ‘In the woods av Tana French’ och den var grym. Såg nu att den har kommit i svensk översättning och billig pocket dessutom, Till skogs (kass översättning av titeln när man vet innehållet, borde nog vara ‘I skogen…’ eller nått). Jag läser Tanas andra bok The Likeness och även den är väldigt bra. Svårt att säga varför de är så bra men de är grymt välskrivna och de känns inte som ‘tolv på dussinet deckare’ som jag tycker att många av de svenska känns som.

Ett svar

  1. Läser första Stieg Larsson. Väntar på att den ska bli bra, som folk tycks tycka. Not there yet. Brutala tidsmarkörer och seg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.