Igår och i förrgår hade vi kvällstävlingar på klubben. Vi har haft ambitionen i klubben att ha någon/några klass 3-tävlingar som skall vara av mindre art för att fler skall få chansen att kvala till SM och då tänker vi ffa på skåneekipage. Vi kommer även ha en klass 3-tävling i oktober.

Tux och jag var tillbaka på tävlingsbanorna, jag kände mig löjligt ringrostig i första klassen. Det är ju inte så att jag inte har tränat, jag sprang bana bara för några dagar sedan, konstigt men så var det vilket fall. Vi fick inga resultat men jag känner mig riktigt nöjd med Tux, han känns fin. I hoppklassen drog jag på oss en vägran där Tux lyssnade superfint på min inbromsning innan sväng och när jag ropade Tux så vände han, fast det var liksom innan hindret som han skulle hoppa. Sedan missade jag lite även i ingång i en tunnel på slutet där jag var sen helt enkelt. Bra hund och sämre matte..

I agilityklassen sprang Tux förbi A:et, han slirade bra på den hårda marken i svängen innan och så var jag nog lite slarvig i handlingen. Vi fick en vägran där och när han inte stod kvar till släppkommandot på vippen lite senare så valde jag att ta om den. I övrigt kändes det riktigt bra, jag kände mig oxå mkt bättre i handlingen än i första loppet.

Robert sprang med Ozzy 🙂 ! I agilityloppet diskade dom sig, Robert sa att Ozzy inte lyssnade alls men jag tror att det var Robert som var lite luddig och för tyst. Sedan i hopploppet nollade dom, tiden räckte inte riktigt men jag tror dom skulle kunna göra det mkt snabbare om Robert tränade lite mer. Det är inte helt lätt att börja i trean när man inte sprungit så mkt (tränat två gånger innan denna tävling). Jag tyckte dom var duktiga vilket fall som helst. 😀

Nu bär det snart av till Markaryd och mitt första landslagsläger, skoj och lite nervöst! Jag skall dock skolka under lördag eftermiddag-kväll och söndag morgon då jag och Robert skall till Göteborg och gå på U2 (bokat långt innan jag visste något om landslag och läger).

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.