Är så avis på alla som har semester, det är grymt att jobba i denna värme MEN man får ju vara glad att man har ett jobb antar jag. (hatar denna lågkonjunktur) Svettigt är det vilket fall. Skall snart lunchbada hundarna, det har nästan blivit en tradition nu under denna värmebölja, att gå upp till golfbanan och låta hundarna simma och kyla av sig. Imorgon bär det av mot Skutskär 🙂 och sen skall jag jobba i Uppsala och en liten sväng till Stockholm. Appropå jobb så skall Sverker sätta ‘mitt’ jobb under lupp ikväll. Han har väl rätt på sitt sätt, samtidigt har det varit mkt jobb (dvs dyrt) att uppdatera kartor men nya metoder utvecklas hela tiden. Oavsett så tror jag att det är bra med publicitet. Jag får ganska ofta kommentarer om fel i kartorna, om man har TomTom så kan man rapportera detta smidigt  på deras sida, samt dela med sig till andra och hämta uppdateringar. Men andra som har Tele Atlas data kan rapportera in fel här. Ni som inte har Tele Atlas kartor för skylla er själva 😉 .

Om man skall kika på lite roligare saker än jobb och lågkonjunktur så har mycket kul på agendan:

Juli

European Open

Augusti

U2 på Ullevi

Semester *phew*

December

Greg-kurs

Resa till Costa Rica (15 dec till 2 jan)

Känns knappt att det finns plats för fler saker med tanke på plånboken och semesterdagar 😀

21 svar

 1. Har precis sett den aktuella poängställningen efter dagens lopp.

  Heja Mette och Martina säger jag bara!

  Håller tummarna ännu hårdare imorron… 😉

 2. Ps: Du kan ju lägga till VM i september och NM i december i listan över roliga saker du ska göra under året… 😉

 3. Super-grattis! Kul att se er i verkligheten igen. Ni har utvecklats massor på det år som gått sen jag sist såg er (inte för att det var dåligt då direkt…) Klart häftigt ekipage! Kul med “rätt” ras i landslaget också… 😉

 4. Jättegrattis! Gud vad jag är imponerad över er. Nu ska här beställas biljetter till VM, så ska vi hålla tummarna tills de vitnar!

 5. Tack för grattisar! Vill bara säga att laget INTE är uttaget än….dessutom skall platserna fördelas, kanske jag ‘bara’ får springa lag om jag ens får springa.

 6. Klart ni kommer med. De kan frångå poängen om “särskilda skäl förligger” och det gör det ju knappast…

 7. Var inne och läste på Tux sida och såg att ni ju faktiskt uppfyllt en av dina drömmar! 🙂

 8. Grattis till loppen under landslagsuttagningarna 🙂 Ser fram emot att följa er under VM 🙂 Satt i Åtvidaberg på Kanonsabotören under helgen. Fast jag hade tur som fick se första delen. Lycka till 🙂
  Reneth med familj

 9. Jättegrattis Mette! Vilken fantastisk prestation. Stort grattis till Martina också. Ni är helt suveräna båda två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.