Dålig planering från min sida är varbergstävlingarna i korthet. Vet inte riktigt om det redan började när jag tänkte åka en dag för tidigt eller om det var när jag konstaterade på vägen upp att jag inte hade någon vägbeskrivning till klubben…sen fortsatte det liksom av bara farten, en kedjereaktion. Jag hittade efter lite om och men till klubben men jag missade att köpa med mig någon mat eller ätbart på grund av att jag inte ville slösa tid på det om jag skulle få svårt att hitta.

Kände mig bara stressad under mina två banvandringar (O och T) och dessutom fick jag lite blodsockerfall när jag gick Tuxs banvandring och jag hade som sagt inget att käka. Jag startade först så det fanns liksom inga möjligheter att springa iväg och äta något heller. Dåligt planerat. Vi diskade oss på grund av min dåligt planerade banvandring.

I agilityklassen hade jag bestämt att Tux skulle stå kvar ordentligt på kontaktfälten och gick först banvandring utifrån det. Sen när banvandringen typ var slut kom jag på att det var en rätt kass idé. Jag bör ju handla honom som om jag släppte direkt för det är ju det som är det realistiska. Hursomhaver så blev det fel i ett bakombyte där jag tryckte honom till fel hinder, dålig planering igen. Men jag fick stämma av kontaktfälten och det är jag nöjd med 🙂 .

Känns kanon att ha lite ledig tid nu! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.