Det är rätt märkligt för jag kan verkligen bli nervös få ‘små tävlingar’, alltså jag blir riktigt nervös vid SM och sådant  oxå men det känns väl mer normalt 🙂 . Ikväll är det kvällstävling i Varberg och jag sitter här hemma och känner mig…nervös! Vet inter riktigt vad det är som gör mig nervös. Kanske är det alla förväntningar jag sätter upp, det är inte resultatförväntningar utan saker som jag vill klara av under tävlingen.

Kvällens mål är vilketfall som helst:

Lita på min hund och testa vad vi kan!

I söndags så sa en domare efter vinsten i Ag 3 att jag borde lita mer på min hund och jag tänkte då att det berodde på att jag höll på att glömma banan. När jag såg film på loppet så kan jag konstatera att det är mkt överhandling och mkt Tux, tux hit och dit. Han vänder sig och tittar på mig flera gånger, så vill jag inte ha det.

Stabila och bra kontaktfält!

Det var inget superfel på dom i söndags men jag var inte heller nöjd, skakigt och luddigt är kanske en bra sammanfattning. Och jag vill ha stabilt och konkret…

Starterna

No butt sliding…som ovan..

Det var ju inte så komplicerat, det borde man väl inte bli så nervös över?

Vår nästa tävling är Skutskär (landslaguttagning), sen är det ett uppehåll till första dagen på Snapphanefejden. Därefter är det European Open, vår egen hemmatävling, U2 och Ystad. Möjligen Hilleröd efter Ystad i mitten av augusti. Sen vet jag inte… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.