Åsa med Eije var på besök på klubben. Det blev en helkväll med agilityträning för alla utom Tux (som förövrigt verkar vara i finform igen), hundpromenad, grillat och lite lite Talang 2009. Måste erkänna att det ryckte i tävlingstarmen imorse och jag blev riktigt glad över det. Jag har varit lite osugen sista tiden och då är det inte så roligt att åka på tävling. 🙂

Åsa har börjat träna om balanshindren på Eije.

Hon vill få bort dessa duttar.

Csilla tränade oxå balansen!

Balans på annat sätt…

Vädret var minst sagt märkligt, ömsom sol, ömsom regn, lite blåst (fast det är ju som vanligt) och som avslutning fick 2 praktregnbågar, jag orkade inte byta objektiv så det blev bara bild på en del av en 🙂 .

Nu får jag gå ned och HEJA SVERIGE!!!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.