Ja, så såg det ut med Tux.

Agility 3 Fredag Tux

Det är det lopp jag är mest nöjd med, utan tvekan! Jag känner att jag genomförde min handling precis som jag ville och jag tror att loppet hade räckt långt om om inte fanns. Bommen trillar på hinder två, ser inte ut som han river på filmen men han kommer väl åt hindret på något sätt.

Agility 3 Fredag Ozzy

🙂 Loppan kom tvåa ❗ i detta lopp men det var med stor tur kan jag säga. Egentligen skulle vi ha haft en 5:a på A:et men jag tror faktiskt att jag lyckas skymma domaren 🙄, det har nog aldrig hänt tidigare.

Hopp 3 Fredag Tux

Detta lopp vann Tux och jag 😀 ! Jag blev väldigt förvånad när jag hörde tiden, loppet kändes inte alls så bra. Svängen 2 till 3 var jag missnöjd med och sedan var jag helt off i framförbytet innan staketet och det kändes som jag var sen hela den vägen. Däremot läste Tux av linjen sista 3 hindren bättre än någon annan hund. Oavsett var så var det väldigt skoj!

Hopp 3 Fredag Ozzy

Även Loppan nollade detta lopp och kom 5:a. 🙂 Dubbelnolla (eller hmm hur var det nu), inte illa.

Agility 3 Lördag Tux

Klantar mig major time i detta loppet. Har gått två alternativ på banvandringen och har bestämt mig för det ena men när jag springer så känner jag att jag hinner det andra alternativet som är bättre. Men istället för att satsa så blir det liksom varken eller..Tux står lite på örenen precis efter disken och jag tyckte att han kanske gick orent efter loppet. Men senare och nu kan jag inte se något. Vilket fall som helst så bestämde jag mig för att inte starta hopploppet.

Hopp 3 Lördag Ozzy

Disk! Ozzy var inte anmäld till agility 3 så det blev bara de två starterna på lördagen.

7 svar

  1. Grattis grattis igen till båda hundarnas fina prestationer!!
    Verkligen roligt! 🙂

  2. Wow, vilket lopp Mette! Det är så man får rysningar… Sjukt snyggt, verkligen! 😀

    Duktiga Ozzy också dessutom. 🙂

  3. hmmm… hopploppet var jo riktig, riktig bra.. så på resultatene at det måtte ha varit bra… nei, nå må jeg trene… ;o) grattis !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.