16 maj lill-Lopps dag

I agilityloppet klantade jag mig så blev diskade, jag blev nog så chockad över att han tog A:ets kontaktfält att det blev någon typ av kortslutning.

I hopploppet nollade vi och kom 6:a, jag fick lite gott godis pris 🙂 .

Ozzy kändes lite matt och var himla trött efter loppen. Vet inte riktigt, kan liksom inte hitta att det är något fel på honom men han känns lite stel och off. Skall köpa glukosamin och ge honom under period, han börjar väl bli lite gammal.

Under eftermiddagen fick jag magknip som inte ville ge med sig och det fortsatte genom hela natten, fick knappt sova något. Vet inte vad detta berodde på men jag har haft lite ont i magen till och från under veckan och detta var liksom kulmen.

17 maj Tuxens dag

Gick upp klockan 6.00 och konstaterade att jag nog inte kunde åka på några tävlingar för jag hade så ont och kände mig riktigt kass. Tänkte att jag vilket fall skulle prova att ta en Ipren och lägga mig till typ en kvart innan jag måste åka. Kände mig något bättre då och åkte iväg, hade någon förhoppning att magknipet faktiskt skulle släppa när jag blev tvungen att röra på mig..

Började med agilityklass, banan var så svår att få grepp om. Jag gick och gick och tänkte att det nog var för att jag var så trött. Jag både tappade bort mig banan och hade svårt att bestämma mig för hur jag skulle handla. Det visade sig sedan att det var rätt många som hade typ samma problem som jag så det var nog inte bristen på sömn.

Tux och jag gjorde ett bra lopp med rejäla stopp på kontaktfälten (balansen x2 och A:et) och var nollade fram till vippen nära slutet där han inte stod kvar utan gick när det smällde i. Jag tog om…

Sedan var det dax för hopploppet där vi nollade och vann till och med! 😀

Vi hann med hundpromenad, skvaller, fotograferande och lite allt möjligt innan jag satte mig i bilen för att köra till Vomb för mer hundpromenad. Snacka om att jag blev snopen när jag såg att klockan bara var 12.30, helt jäkla underbart att ha så mycket tid kvar av dagen.  ♥ lovely ♥

Länge leve de små tävlingarna!

Jag kan inte annat än säga att små tävlingar är verkligen trevligt och bra på massor av sätt. Det är skönt som tävlande då det oftast inte tar hela dagen i anspråk. Jag tror att många av de problem som diskuterats flitigt såsom SM-pinnar och cert ‘löses’ eller åtminstone blir mindre problematiska genom fler mindre tävlingar. Sen tycker jag att det är verkligen skönt att kunna knipa en framskjuten placering på ett bra lopp. På de stora tävlingarna så åtminstone i large så måste man verkligen få till det för att vara i toppen (och det är ju bra) men det blir rätt tärande i längden. De flesta behöver ju bekräftelse och att få bra placeringar är helt klart en bekräftelse. Dessutom så tror jag att många (inklusive mig) mår bra av att känna sig nöjda med ett lopp som faktiskt kanske ‘bara’ är bra. Det är mycket svårare att känna sig nöjd om man hamnar på 10:nde plats av 100 än topp 3 av tex 40, så upplever jag det vilket fall.

Fler små tävlingar säger jag 🙂 !

5 svar

  1. Grattis från oss oxå! 🙂 Håller med, mysigt med mindre tävlingar och mindre startfält.

  2. Grattis till vinsten!!

    Jag håller också med angående fler små tävlingar. Jag och Glittra fick stå på pallen i lördags (3:a) och det var nästan löjligt kul! 🙂 Tyckte att hon förtjänade att få lite stjärnglans på sig. För även om jag också inser att det är bra att hon blir 10:a av 100, så ÄR det inte samma sak…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.