Hemma på min klubb nere i stan… 🙂 Äh, träningsplanerna hos Oxie BK har helt extremt mycket kaniner, det är ett välkänt faktum. Att se kaniner på kontaktfälten är typ lika vanligt som att se hundar. Men i förrgår så iakttog jag något nytt.

Jag körde lite gymnastikhoppning med hundarna och hade en skål på slutet. På grund av blåsten hade jag satt ned skålen i ett kaninhål så att den inte skulle blåsa bort. Skålen var därför inte speciellt synlig. Jag höll på lite med en studsserie och Tux och efter att ha lagt några små bitar godis och gått till andra sidan av hopphindren ser jag en Kråka som snor godiser ur skålen 😯. Den hade jäkligt bra koll på mig och Tux, såg liksom att den kikade på oss samtidigt som den var snabb på att tömma skålen.

Funderade lite på om det var tur, att den hade landat och känt lukten av ätbart. Det kändes ju lite som tur men såg också att kråkan liksom hängde kvar i närheten av oss. På grund av blåsten var jag tvungen att rotera mina hinder efter en stund för de blåste ned hela tiden. Mycket riktigt hängde kråkan på 🙂 och jäklar vilken koll den hade på skålen.

När jag hade flyttat skålen och hindren var det grymt tydligt att den hade lärt sig något. Den satte sig på en tunnel och så fort jag vände ryggen åt skålen så gjorde den flera försök att sno mer godis.

😀

3 svar

  1. Är inte direkt förvånad. Diva var vansinnig på kråkorna som försökte ta hennes lilla boll på snöre. Det var vid en gräsmatta under en av våra favoritrundor. Så kråkorna kände säkert igen oss till slut. Till och med om jag skulle träna fjärren och la bollen nån meter bakom Diva var det nån jävel som vågade sig ända fram. Men till skillnad från dig lyckades jag aldrig träna även kråkorna. Det kändes mest som att de retade Diva. 😉

  2. Ha ha! Vilken finurlig kråka! Till nästa gång får du ha funderat ut nån kul konst åt kråkan! Mettes-crow-camp! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.