Ja, har man det? Hur mycket kan jag till exempel skriva om slalommetoden 2×2? Olika träningskombinationer som är välkända för en specifik tränare. Kan jag ge ut en bok om dubbelbox (känns ju väldigt Greg) om jag vill? Och vidare kan jag till exempel ge ut en bok med dubbelboxar, använda samma lösningar och bara typ förfina Gregs handling? Det är känns som det är helt omöjligt att härleda vem som var ‘först’ med en metod, handling eller vad det nu är. Är det bara okej att halvkopiera en metod och typ förfina/ändra/beskriva den med egna ord och sedan publicera och föra vidare?

Är bara lite nyfiken! 🙂

6 svar

  1. Tycker många hundtränare som publicerar saker gör det på ett jäkligt tveksamt sätt. Givetvis måste man ange källa. Men dessutom bör man väl ha en egen “vinkling” liksom? Att bara skriva samma sak som någon annan och ta betalt “en gång till” känns inte ok.

  2. får nog ta och läsa igenom brukshundens agilitysidor märker jag.

    vilken härlig blombild du har tagit, underbar!
    vad har du använt för något objektiv? nyfiken 🙂

  3. Jag har ett macroobjektiv från Canon, 100/2.8. Grymt bra objektiv och förhållandevis billigt. Tack för kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.