Jag skall möblera om på min fotosida, helt och totalt, och det kommer ta tid. Jag vet inte riktigt hur jag skall göra fram till dess med foton, om jag skall lägga ut dom på den gamla tillsvidare eller om jag hellre skall lägga tid på att få ordning på den nya sidan. Måste besluta, nu :). Det får bli några foton bloggen medans jag velar.

Det var ju tämligen hektiskt schema för de som hade small- och largehund så någon större mängd fotande blev det inte. Men här är några, kanske fyller på med fler någon annan dag:

Greyhound style?

Kelpie style?

Labbe style?

Notera hur hela slalomet lossnar på flera håll och kanter

😀

5 svar

  1. Grattis till fina resultat! Såg din långa lins på filmen och var tvungen att kika om det bidde något 🙂 Det ser ju ut som om jag står still på banan… kan det verkligen stämma … trampar på stället kanske… Om jag inte minns fel så är det ok att “låna” bara man behåller namn va? Jessica blir säkert jätteglad om hon får ta bilderna (utan step-anna då) till sin hemsida som hon håller på att bygga. Får börja kamma mig bättre.

  2. Jo det går bra att låna till privata hemsidor och så. Några blev lite mörka ser jag nu men men men..

  3. Alltid kul med bilder! Tog inte med min kamera vilket jag ångrade när de blev så härligt fotoväder. Men du, det översta måste ju vara en whippet, inte en greyhound? Greyhoundsen är helt sinnessjukt stora, aldrig sett ngn köra agility faktiskt…

  4. Anna, du kan absolut ha rätt! Är nog ingen stjärna på vinthundar även om jag tycker de är läckra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.