😈 Jag fick ett mail från SBK Skåne (inte agsektorn) om regelrevisionen. Igår kontaktade jag distriktet agsektor eller jag kontaktade den del som svarar och som har en fungerande adress på sektorns hemsida. Jag frågade om det fanns något inplanerat möte för skåneklubbarna, personen ifråga hade inte hört något om något möte…tyvärr. Så nu kunde jag bara inte låta bli att svara tillbaka på detta mail, jag förklarade att från min synvinkel fungerar inte agilitysektorn hos SBK Skåne.

Inget möte eller annat sätt där distriktets klubbar har möjlighet att ge sin åsikt har utlysts kring regelrevideringen. Vi skickade inte ingen representant till agilitykonferensen i mars. Det är mycket möjligt att vi har missat fler saker, det är helt omöjligt att veta.

Jag satt häromdagen och försökte planera ett möte för klubben kring regelrevideringen men det är som sagt omöjligt att planera när man inte vet när distriktet vill ha klubbarnas yttranden.

Generellt är jag grymt trött på SBK och SBK-arbete, det är otroligt otacksamt och enormt byråkratiskt på det allra mest negativa sättet. Chansen att som aktiv att påverka är väldigt liten, fungerar dessutom inte distriktet som det skall så minimeras chansen ytterligare. Dessutom skall man ju slava och få enormt lite tillbaka inom massa andra områden. Tröttsamt är vad det är…

😈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.