När vi var i Italien och åkte skidor så hittade jag ett par skor som jag ville ha. Jag tyckte de verkade passa perfekt för agility. Dessutom har jag blivit rekommenderad att använda terränglöpningsskor för att de är lite stabilare i sidled i förhållande till vanliga dojjor, jag har pajjat knäet (blev överkörd av en galen tysk i skidbacken) och då det viktigt med stabila skor. Tyvärr hade de inte skorna i storlekar som passade mig men nu har Stadium tagit in samma modell så igår slog jag till med lite mer shopping 😀 . Men det roliga var när jag frågade expediten om han trodde de skulle fungera bra på gräs, att man skulle ha bra grepp? Då svarar han, du menar agility och sådana sporter? 😯 Jag blev paff! Va, vaddå, hur kunde han veta att jag skulle ha dom till agility, vad avslöjade mig!? Började automatiskt kolla vad jag hade på mig, om det stack ut någon bajspåse eller nått någonstans men jag såg riktigt städad ut för att vara jag. Tyvärr blev jag så förvånad att jag kom mig inte för att fråga hur han kunde veta…Det enda jag kunde se som avslöjade mig var alla hundhår i mina gamla skor… 😉

4 svar

  1. Nej, jag har inte prövat dom ännu, på lördag blir det premiär. När du springer?? När exakt gör du det?

  2. Jag springer helst i sömnen, och så har jag en trappa som jag springer mycket i på kvällarna, minst 2 gånger per dag iaf, det är säkert 20 steg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.