Igår blev det lite agilityträning och jag hade varit duktig och förberett en övningsbana. Måste säga att jag hade verkligen träffat på många av mina ’ömma’ punkter. Mina kassa bakombyten fick jag in flera gånger i banan och sedan har jag och Tux ett problem med serpentin som är följt av en push. Han river serpentinhindret, började notera det i vintras och då gjorde jag inte så stor affär av det men nu har jag faktiskt börja säga ifrån för han korrigerar sig inte. Det är ingen grov rivning men han går tight och drar med sig bommen lite lätt med bakbenet. Skall faktiskt jobba ordentligt med det nu kommande veckor för det är grymt irriterande. Igår korrigerade han sig och då verkade han fatta vad det var jag var ute efter, fick flera lyckanden men förra gången så verkade han inte riktigt vara med varför jag stoppade honom. Kanske för att han inte riktigt märker att han river för det är som sagt hårfint.

Sen gjorde vi en kul sak, vi tog tiden på de två olika alternativen över 6, vi startade tiden vid 4 och knäppte av vid 8. Det är sådant som vi har pratat om många gånger men sällan gjort och damn it, den där Greg har banne mig rätt, vilket fall ibland. 😉 För den som inte fattar så handlar det om decision making… 😀