Husse (ordet som jag inte kan säga högt när Tux hör 😕 ) har köpt ett Obtracktäcke till Tux, efter en del tjat från mig 🙂 . Jag går mot strömmen och kör Obtrack när resten av agilitysverige slaviskt kör (snacka om grupptryck och reklam som pratar till det dåliga samvetet) Back on Track.  😉 😈 Fast jag skall väl inte säga något för jag ville ha täcket för jag gillade färgen…..

Notera öratsäg det då, säg det då!

Kul med nytt täcke eller var det alla leksaker i trädgården?

Det gick lite vilt till, Tux lyckades med skrapa sig på något!

14 svar

 1. Så snyggt, inte utan att man blir lite köpsugen. Tror det hade varit tjusigt med turkos till mörkgrått och ljusgrått också. Sen att det är bra täcken är ju ingen nackdel 🙂

 2. Vi kör åxå Obtrack men har de gamla vanliga svarta med röda detaljer 🙂 Mina hundar kan inte gå i Back on Track så det är inget alternativ för oss. Jag fattar inte varför de görs med så dålig passform, hundar är inte små hästar…

 3. Usch det ser verkligen dyrt ut, stackars den som e husse och som måste hosta upp massa pengar för ett sådant lyxtäcke!!!

  Konstigt att det kostar mer för att det var en storlek 8…. När jag köper kläder så brukar de kosta lika mycket oavsett om det är S eller XL

 4. 😀 Förstår att svider men det är bara att vänja sig, skall fundera på vad vi behöver härnäst…. 😉

 5. Signe (min frusna, klippta, gamla Dvärgschnauzer) har ett täcke som är en storlek för stort. Det gör att när jag sätter fast bensnörena så går det nästan ihop om rumpan, blir en lagom glipa när hon sätter sig för att bajsa. Alltså värmer det runt låren rätt bra. Och uppåtsvans har ju både hon och papillonen lixom…

  Pappisen fick testa ett backontrack och på ett steg hade hon klivit igenom halshålet. Det är ju på tok för stort…

  Däremot har jag en liten bot-filt och den är tokbra när man själv har kramp i vaderna 🙂

 6. Matte säger att man skulle kunna likna detta täcke med ett par schyssta däck och fina fäljar och ur det perspektivet kom Arne väldigt billigt undan. Det är annat än vad matte gör när Arne skall köpa sina jäkla däck …

 7. tycker täcket ser jättefint ut. för min del använder jag endast BoT pga skada på Millie. har tittat på obtrack en hel del och tycker de verkar ha en bättre passform än BoT (som jag har sytt om för att förbättra rörelseförmågan hos Millie).
  Är det vattenavvisande material på täcket eller vad är det gjort av?

 8. Den färgen har jag inte sett tidigare. Snygg! Jag föredrar också Obtrack. Täckena sitter som en smäck, även på taxflickor.

 9. Materialet är Polartec, det är inte vatten avisande i någon större grad. Däremot håller det värmen väldigt bra, och är inte fleece, vilket jag inte kan ha då jag får rysningar av det. Vet inte hur Tux tycker dock men skulle tro att han håller med mig.

 10. Jag tittade på det i vintras på Stora Stockholm. Gillade färgen! Blev dock lite osäker på användningsområdet eftersom det inte är så bra med väta. Skriv gärna lite om vad du tycker när du använt det ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.