Tux och Ozzy tycker att det är sådär, hon får gärna vara här men hon får inte klättra och hoppa på dom. Ozzy lekte en stund med henne på morgonpromenaden 🙂 . Men annars vill de inte ha med henne så mkt att göra, Scout tar det hela med ro får man faktiskt säga. Hon har blivit tillsagd några gånger men det bekommer henne inte mycket, hon går undan (hon är lyhörd) och sen så är det bra med det. Det är bra, jag gillar det, samtidigt är hon lite kaxig oxå, hon har nypt till Ozzy några gånger 😯 och kom inspankulerande från trädgården med jordens svansföring rakt mot honom. Ozzy låg och kikade på henne i trädgården, då gjorde hon en gir förbi fönstret med boll och samma svansföring och tittade på honom som om hon tänkte att se vem som har roligt nu… 😀

Scout har haft lite svårt att komma till ro och har inte gillat när jag lämnat henne trots att jag bara gått bort ett rum. Men nu har vi haft en dust och storgråt för jag bestämde mig för att hon skulle vara i ett eget rum (kompostgaller och typ 3 meter ifrån mig men ser mig inte) och komma till ro för det kändes som detta lätt kunde eskalera till något jobbigt. Peppar, peppar så har hon lugnat ned sig och sover nog nu.

Ett svar

  1. Lilla loppan! Tack for bilderna i bloggen – honsmamman tittar fran andra sidan atlanten. En smula jetlagged, men allt bra har. Sa bra att det funkar utan nat storre mankemang med hundarna. Tack for att hon far vara hos dig!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.