Nu har mina hundar fått Magnussons i tre månader och det verkar finfint för dom! Jag känner mig supernöjd, det är smidigt att kunna handla det på ICA, mina hundar tycker det är gott och de verkar må bra av det. Nu får mina hundar en del annat oxå så de lever inte bara på torrfodret. De får märgben någon gång i veckan och de brukar även få rått kött när jag hittar det för halva priset. Det är rätt vanligt att kött säljs för halva priset och då köper jag bara svenskt kött.

Sen kan jag inte låta bli att trycka på det faktum att Magnussons faktiskt har en miljöpolicy!!! Jag kollade runt bland flera andra stora hundfodertillverkare och ingen som jag sökte på verkar ha någon sådan här information. Hundfodertillverkligen är verkligen inte speciellt miljövänligt, bara det faktum att det köttbaserat gör att utsläppen är stora redan innan vi ens börjat tillverkningen. Sedan undrar jag lite över de här fodren från Kanada och USA, tillverkas de i Europa eller fraktas de hit? Verkar faktiskt HELT galet i mina öron/ögon . Visst kan inte alla hundar äta Magnussons men vi som konsumenter kan faktiskt både ta ställning och ställa krav, vad har du gjort?  😈

5 svar

  1. Ja de tog nog min fråga på allvar eftersom han till och med ringde. Det här är ju i alla fall en start. Om fler engagerar sig och ifrågasätter så kanske det kan leda till nåt bra.
    Det där med USA-reglerna tror jag egentligen han menade själva kvaliten på tillverkningen, var nog inte så mycket miljö. Jag ville inte vara alltför påstridig heller.. mer väcka frågan. Sen får vi väl se till att den inte somnar igen 😉
    Jag fodrade med Magnussons för längesen och det funkade hur bra som helst.

  2. Jag ger också Magnusson sen någon månad tillbaks. Funkar bra och framförallt känns det bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.