Aftonbladet granskar Sverigedemokraterna. Mina fördomar om SDs medlemmar kan summeras white trash…fast jag är medveten om att det inte alltid är sant, en fördom som sagt.  Dessutom är det väldigt fåfängt att tro att man själv är så jäkla allmänbildad så det försöker jag undvika. Men ibland blir faktiskt riktigt komiskt, som idag:

‘Om jag flyttar till Afrika blir jag ju inte afrikan bara för det. Även om jag får ett afrikanskt medborgarskap.’

🙄

Afrika är en kontinent och inte ett land.. ❗ ..vår näst största dessutom. Då undrar jag om det är okej för europeer att invandra till Sverige, de är ju fortfarande europeer?..

Ja ja man kan ha otur ibland när man tänker.. :mrgreen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.