För några år sedan skrev Mari att Kelpie var en hund på modet i agilityvärlden och det kunde jag då inte hålla med om. Men nu jäklar, det verkar bli en liten invasion av Kelpies i agilitysvängen. Vet folk vad de ger sig in på egentligen 😉 ? Det skall bli spännande att se…Jag skulle vilja skriva att jag var först men det är inte alls sant 🙂 …

10 svar

 1. Jag minns när jag började med Thyndra för typ 9 år sedan. Då var det inte speciellt många kelpies på agilitytävlingarna. Var oftast ensam med kelpie när man tävlade, speciellt norrut.

  Säger som du, hoppas dom vet vad dom ger sig in på 🙂

 2. Det är verkligen helt otroligt vad många som skaffar eller funderar på att skaffa kelpie just nu. Ska bli spännande att se hur det ser ut på banorna om några år.

 3. Jag har en kristallkula, vet du inte det? Om inte annat tyckte jag att det verkade finnas en del kelpievalpar just då som var tänkta att bli agilityhundar. Men framför allt ville jag så klart vara först med nyheten. 😉

 4. Jo först med att vekligen sätta rasens tassavtryck i agility-Sverige! 😀 (…och folks öron *fniss*) 😉
  Kelpiepuss från en Tux-wannabee! 😀

 5. När jag väl får skaffa min kelpie om hundra år kanske det är värsta kelpieinvasionen på banorna…

  Vem vet, jag kanske får skaffa mig en bc för att skilja mig från mängden…;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.