När vi var i Cervinia och åkte skidor så var det en dag då jag var lite lätt kinkig och gnällig. Det var så att vi hade käkat lunch på ett ställe där min mat inte var så varm och hela stället var rätt kallt. Det resulterade i att jag började frysa och det riktigt rejält. Gänget beslutade sig för att vi skulle ta något varmt och dricka på ett annat ställe i backen och det visade sig att detta stället var ett riktigt pangställe. Och inte bara det, när vi kom in den lilla lilla restuarangen var det ett långbord med bara en massa engelsmän i typ pensionsåldern.

Efter ett tag blev vi helt tysta (vi var 9 stycken och alla blev helt tagna av dessa karaktärer), vi satt bara och lyssnade på engelsmännen. De var helt hysteriskt roliga, de var verkligen på gränsen till karikatyrer av engelsk överklass. Mitt i alltihop fick en av männen ett mobilsamtal…när han hade lagt på så frågade någon om det var  någon ‘flirt’ som hade ringt. Han var ‘ung’karl och det gjorde han verkligen ingen hemlighet av, vilket fall svarade han:

No, they just called to say that my Bentley have arrived, you know one can not only have one Bentley in the garage..

Och repliken från någon annan i gänget:

Are you sure it’s not a Beetle? 😀

Ja, sådär fortsatte och strax var vi involverade i deras diskussioner. Helt otroligt gäng! 🙂 Apropå inget alls…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.