Tim Flach tar vackra och annorlunda bilder! Jag gillar inte alla då jag tycker de känns alldeles för photoshopade/konstlade men många är häftiga och annorlunda. Titta gärna på Equus (hästar), det finns en slideshow som är värd att se.

Igår var jag och R på ishockey för första gången. Andra gång på Malmö Arena och man kan ju inte låta bli att drömma lite om agility-VM i denna byggnad. Tror faktiskt att det hade kunnat bli riktigt bra då byggnaden är så flexibel och går att modifiera mycket. Det var riktigt roligt att gå på hockey, det trodde jag inte innan. Ännu roligare är att nya babyhawks är så duktiga och vann igår med 7-1. De skulle sparkat ut de gamla proffsen tidigare (deadhawks för att använda sydsvenskantermer)…Vem var det egentligen som kom på den ‘brilijanta’ idén om att alla hockeylag skulle följa den nordamerikanska namntraditionen som tex Malmö Redhawks? Det känns rätt ‘tacky’…säger hon med stil *not*.

2 svar

  1. Oj, verkligen fina och coola bilder! Fast du är fortfarande min favoritfotograf 😉

    Jag röstar också för agility-VM i Malmö Arena!

  2. babyhawks, åh va gulligt 🙂
    Extremt löjligt med den amerikanska namntrenden.
    Rödhökarna haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.