Detta är vad jag har gjort senaste veckan:

Vi har varit i Italien, närmare bestämt Cervinia som ligger väldigt nära Zermatt i Schweiz. Det har varit toppen, sol alla dagar utom en då det blåste som fasiken. Skidåkningen i Cervinia var helt kanon, enligt alla oss i gruppen var Cervinia mycket bättre än Zermatt. Cervinia bjöd på breda pister, massor av snö och lite folk (inga köer i lifterna och aldrig trångt i backen). Zermatt var mycket folktätare och därmed mer is, vidare var backarna rätt smala och väldigt mycket transportsträckor.

Jag har inte åkt skidor sedan jag pajjade mitt knä så jag var rätt nervös första dagen och tog det väl ganska lugnt när det gäller farten och peppar peppar så hade jag inga problem alls. Dessutom kom jag hem hel och det kändes faktiskt lite viktigt, det är nämligen inget kul att springa agility med ett knä som helt plöstligt ger vika. 🙂

Hotellet hade ångbastu och bubbelbad, dessutom hade de både hundar och katt så det var riktigt hemtrevligt. 🙂 Jag har blivit helt hooked på den italienska maten, det har verkligen varit enormt mycket mat och enormt god mat. Mersmak Italien..

Jag hade stora planer om hur mycket jag skulle hinna planera min hundträning under semestern men jag upptäckte väldigt fort att det fungerade inte så bra att tänka på agility när man åker slalom. Man kan säga att det faktiskt blev semester på flera plan, kanske nyttigt?

Hundarna mådde fint när jag hämtade dom, de fick förstås beröm för att de var så lugna och behagliga mm men man får ju ta det med en nypa salt för de vill förstås behålla sina kunder 😉 .

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.