Det har varit flera kalla dagar nu under jul- och nyårshelgen. Det är faktiskt kalas för många skadedjur såsom fästingar, ‘mördarsniglar’ med flera klarar inte kalla vintrar så bra = färre till sommaren.

Nu drar jag såsom så många andra runt om i Sverige till Göteborg. Jag ser med stor tillförsikt på tävlingarna, startfälten innehåller väldigt många grymma ekipage. I agilityklasserna kommer jag jobba på att se till att få tillbaka stadgan på kontaktfälten och rent generellt skall jag jobba på att hitta “Peak performance is meditation in motion”. Framförallt låta bli att fokusera på allt som är dåligt under loppen, det brukar vara en av mina favorithobbys när jag springer..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.