Idag skall Tux och jag göra bort oss på banan, jag vaknade klockan 6 imorse och var alldeles nervös. Jag är livrädd för Greg Derrett, sitter i sedan första kursen. Första intrycket gäller. 🙂

Igår hade föreläsning om systemet och det var nog första gången som jag verkligen inte tyckte allt var supersvårt och superknepigt, rent teoretiskt. Praktiken senare idag är en annan femma. En sak som jag tänkte på igår under föreläsningen är att det är verkligen otroligt mycket teori. Men det är ju som Greg säger inga regler –  inget system, får man göra som man vill så är det inget system.

🙂

2 svar

  1. När jag har undervisning i Taastrup åker jag en speciell buss som går från campus på frederiksberg ut till hospitalet i taastrup. Men jag tror du måste ända in till hovedbanegården och byta till S-tog där inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.