Mitt hundtränaresjälvförtroende har träffat rock bottom, därför inga uppdateringar om helgens bravader. Trist men väldigt sant. Lite jobbigt att behöva gå kurs nästa vecka, det lär ju inte bli bättre då. 🙁

Denna vecka kommer gå i musikens och matens tecken 🙂 . Ikväll skall jag och Robert gå och se U2s 3D-film, väldigt spännande då den fått bra kritik. Det var typ 3000 år sedan jag var på 3D-film. På onsdag blir det Mamma Mia på nya Malmö Arena. Middagar ute i trevligt sällskap 😉 blir det förstås och på söndag kröner vi det med en repris, brunch på Hilton. Hmm…kommer kanske rulla runt på Greg-kursen.

4 svar

  1. Jag tycker att du är en jätteduktig tränare med fina hundar! Greg-kursen kommer att bli trevlig och kul och kamratlig. Du är inte den enda som är lite nervös 🙂

  2. Snälla Mette ryck upp dig! Efter att i helgen både haft vinterkräksjuka och blivit beskylld för att både vara glädejdödare och att ha förstört julen för dom som glatt och skattemässigt olagligt dragit av både startavgifter, resor o boende till och retur agilitytävlingar, dragit av för agilitytävlingar och resor utomlands samt inköp/leasing av husvagnar/husbilar (jag skrev bara på Listan vilka skatteregler som gäller!!!)så behöver jag dig på Greg-kursen!!! Han lär bli skitf-d redan på måndag kväll eftersom Jojo (gäller även Bella) inte vill belönas med någon löjlig leksak!!! Nancy

  3. Nancy: De enda gånger jag sett Greg irriterad är när folk INTE belönar och nonchalerar sin hund. Och då kan de ha det! 😉

  4. Att du skulle vara en dålig hundtränare ligger det inte en minsta sanning i, och det vet du nog innerst inne….

    Hoppas jag iaf! 🙂

    (Mamma Mia kommer att pigga upp dig, garanterat…och förmodligen hilton-brunchen också…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.