Jag satsar på helt ny kollektion till våren, inte klädeskollektion utan sådant som är måsten för riktiga agilitytävlande. Jag tror jag kommer smälta in fint i miljön 😉 . Mitt nya tält, en halmbal:

Sen tänkte jag mig även ny stol, den nya klass 3 stolen:

Sen när det är dax att springa är det bara att fälla upp gåsen:

Tydligen är det inte bara agilityfolk som kan framstå som helt knäppa…..

2 svar

  1. Hej! Vad bra, då kan jag väl få låna din halmbal när vi är på Greg-kursen och gömma mig i när jag behöver gå av banan och skämmas… Stolen tror jag du kan få ha helt för dig själv, jag lär aldrig komma igen upp när jag väl satt mig i den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.