Jag har sett att alla power-bloggare har utlottningar och man vill ju hänga med 😉 . Nä, faktum är att jag fick ett exemplar av Hundtränaren eftersom jag hade ett foto med i den. Det är en trevlig kalender men jag kommer inte använda den, dels är jag rätt kalenderkänslig och dels använder jag denna blogg för att älta hundträning. Sen är jag inte så systematisk i min träning, ooops, och skulle aldrig palla fylla i alla dom där fälten även om jag kanske borde.

Men någon annan kanske vill ha mitt exemplar? Maila mig och om det är fler som är intresserade så blir det lottning.  Hör av dig innan den 30/11 klockan 18.00. Maila; m@ozzy.se

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.