I lördags hade jag en kurs för några trevliga HU-ekipage. Här är en av kombinationerna vi körde, om någon har dålig fantasi någon dag är det bara att låna på. Den var rätt rolig tycker jag 🙂 .

7 svar

 1. galla…. Vad gör man åt sånt?

  Behöver man göra nåt?

  den sitter mitt på vinkeln som sticker ut på bakbenen.. bakåt..

  Anna med Icka

 2. Skitkul kombination! Jag är definitivt lat och snor den på direkten. Synd att inte instruktören Mette ingår också… 😉

 3. Mina hundar äter magnussons Meat & Bisguit och jag tycker att det är kanon! De är fina i pälsen och det är så gott att det funkar som träningsgodis. Enda nackdelen är att det är ganska stora bitar, bra vid agilityträning men när man shejpar eller tränar lydnad brukar jag måsta dela dem. De är inte flottiga heller så man förstör inte fickorna med dem.

 4. Halloj! Skulle du kunna skicka mig ett mail så att jag får din adress? Har några frågor angående tävlingen på Åland i Januari=O)Kram Stina

 5. Hej! Misstänker att din kombination är nada jämfört med vad Greg kommer att hitta på! Och hans senaste dvd ska vi tydligen kunna utan och innan! Stackars lilla Jojo som inte kan så mycket än! 6 kursdeltagare och 7 åskådare – jag börjar bli skitnervös inför att agera både inför Greg och inför åskådarna…….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.