Inte nog med att jag inte är välkommen på brukshundklubben, nu behöver jag inte åka ut på agilitytävlingar heller med min skällande småhund och till råga på allt så har jag en skällande brukshund. Som sagt välkommen till Looserland… 🙂

5 svar

  1. Vi med skälliga hundar kan ju alltid ordna egna tävlingar! 🙂

    Varför inte ett SM isf, för varken Ally, Odin, Tux eller Ozzy är väl kvalade till de ikke-skälliga hundarnas SM?! 😛

    Martina, du och Scilla får också vara med om du vill? 😉

  2. nu är jag inte alls med, får inte hunden skälla på agilityn? visserligen har jag inte varit på en agilitytävling sen juli, men det verkar ha hänt en del där…

  3. Nej, det är inte lätt Linda. Det pågår en debatt på agilitylistan och bland annat har det skett en generalisering som enligt mig är väldigt plump gällande skällande småhundar. Samt att largehundar inte skulle stå vid agilitybanan och skälla ffa largehundar brukshundstyp för då skulle folk bli typ rädda eller nått. För ingen har väl sett någon gapande terv vid agilitybanan, har förstås aldrig hänt och om du har sett det så var det bara en tillfällighet 😉 . För vi vet alla vilka som skäller.. 🙂

  4. Haha tack för inbjudan. Måste säga att det känns lite skönt i den heta debatten att mina hundar skötte sig i Rättvik 😉 Csilla skällde bara på plan och Troya skällde på plan och precis innan vi skulle gå in (och verkar ju som det var godkänt). Men som Mette skriver, med de formuleringarna som är på listan känner man sig ändå anklagad.

  5. well, kan säga att jag hänger med i landet… och vem har ngnsin påstått att det inte finns largehundar som skäller ;o) (missat ag-listan märker jag)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.