En snäll klubbkamrat gav mig en film på Tux och mitt hopplopp på Sofiero. Jag har inte så många filmer på våra lopp så det var skoj 🙂 . Jag måste verkligen bli duktigare på det där med att filma loppen. Hade jag haft sisådär 24 000 kr över så hade jag köpt en Canon 5D MKII som har grym filmfunktion. De gånger jag ser mig själv på film blir lika fårvånad över hur det ser ut som jag trippar fram som en prima ballerina 🙂 , jag som tycker jag springer så. En bom trillade under loppet men man kan inte se vad som händer, inte på den högupplösta filmen heller. Det ser inte som Tux är i hindret mer än möjligen med svansen, sånt som händer.

4 svar

  1. Himla konstig rivning. Tux har ju landat innan pinnen lämnar hållarna. Men, men, that’s agility.

    Kommer inte på någon konstruktiv kritik att ge om det loppet, men så hade ni väl bästa tid också 😉

  2. Såg ingen prima ballerina på den filmen 😉 men jag såg två stycken som sprang som det tagit eld i rumpan XDXD.

    Håller med om att rivningen ser himla konstig ut.

  3. Snyggt lopp, himla förargligt med rivningen bara… :/ Jag tycker också att ni kutar på jättebra båda två, men jag vet definitivt vad du menar! Min syster brukar filma mig och mina hundar när hon är med, och ibland kan jag efter loppet känna att “Sjutusan vad snabbt jag sprang på den där sträckan, det var bra gjort!” Sen när jag tittar på filmen så… “Eh, men vänta nu… Vart var det jag sprang så fruktansvärt snabbt?? Jag JOGGAR ju för tusan varvet runt!!” *besviken*

    !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.