Jag har anmält mig och lilla Loppan till debut i freestyle. Det blir i Danmark och det är mycket möjligt att det blir vårt första, sista och enda uppträdande 🙂 . Nu måste jag få ihop ett program, oj oj oj, vad har jag gett mig in på.

14 svar

 1. Häftigt, jag VET att Freestyle är Ozzys grej, nu återstår att se om det är matte Mettes grej också 😉

  PS Glöm inte ta med videokameran

 2. Jisses vad du är modig!!! Jag skulle aldrig våga ställa upp, det skulle bli ren lytes- och vansinneskomik och det bjuder jag bara på när det gäller agility (ja, du tog ju själv vansinnesbilden när jag försöker hindra Bella från att hoppa gungan, så du vet vad jag menar. Glöm inte filma ert framträdande!!! Nancy

 3. Det värsta som kan hända är väl att jag blir känd på You Tube, runtskickad till alla i hela västvärlden… 🙂

 4. Martina: Ska försöka fixa videokamra 😀 .
  Mette: Jag hade tänkt ta bilen, så samåka låter bra. Jag tränar inte extremt mycket med musik (oftast gör jag det någon dag innan tävling) men däremot tränar jag själv mycket med musiken. Om du inte haft musik när du tränat innan tycker jag detta är något du bör göra. Ibland reagerar hundarna på musiken. Sen bör du testa med musik så dina övergångar med Ozzy fungera som du har tänkt.

 5. Det blir fedt at se jer i Værløse til freestyle tävling 🙂
  Der kommer en mand og optager video hele dagen – http://www.abertil.dk/da/dept_71.html er linket til Stig. Han er meget rimelig med prisen hans dvd’er.
  bliver spændende med udenlandsk input til vores danske konkurrence 🙂
  Vi ses på dansebanen (stiller nok i både FS1, 6+ og i for-sjov)

 6. Extremt synd att det är över fyra veckor efter Vallensbaek, fast man kan ju kanske skaffa ett sånt där förlängningsintyg 😉

 7. Underbart! ÄNTLIGEN ska han få göra SUPERMAN-debut! Eller, för visst blir det väl det temat?!

 8. Nee, blir inget stålmannen tema :). Hade lite svårt att bestämma mig och man var tvungen att ange låt på anmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.